Over ons

Ons verhaal

Corona-tijd maakt creatief! Wij hebben gemerkt dat thuiswerken best kan. Heel goed zelfs. Heerlijk om geen reistijd te hebben en geen files. Het werk gaat allemaal gewoon door. Maar wat mis je wel: je collega’s! De small talk, de weekendplannen, wat er vanavond gegeten wordt, wie er een spannende date heeft gehad. Alles wat je normaal tijdens de gezamenlijke lunch bespreekt. Het sociale aspect is weg. Daarom hebben wij de Breek-de-Week-lunch bedacht.

Toch één keer per week (of vaker!) samen lunchen, bijkletsen en weer helemaal op de hoogte zijn van alle nieuwtjes. Dat kan prima voorafgaand aan of na een meeting met een serieuzer onderwerp.

Het idee was snel bedacht. De uitvoering wat lastiger. Want hoe krijg je het voor elkaar dat een heel team woonachtig in verschillende plaatsen op tijd een gaaf lunchpakket bezorgd krijgt? Nou, goed nieuws, daar hoef jij je niet druk over te maken. Dat regelen wij voor je! Jij regelt de meeting, wij de lunch!

Ons team

Wij zijn een start-up. Ons team bestaat uit jonge enthousiaste horecaprofessionals, een ervaren ondernemer die op de achtergrond zijn expertise aanbiedt en daaromheen marketing- en communicatieprofessionals.

Wij zoeken samenwerking met lokale partijen om jou een perfecte lunchervaring te bieden.

Eat, Connect, Meet!​

Gratis bezorging

Bij al jouw collega's

Vergaderen 3.0

Gezellig en lekker

Verassingslunch

Goede prijs

Lokaal gemaakt

Door onze partners